Wednesday, October 12, 2011

I am The World's Greatest


before start baca, makesure klik dulu lagu ni okay ;)

alright, another post here...

so aku nak start dengan lagu ni, nothing special, it just a ....urrmmmm... ok it is special. 

the song is "The World's Greatest" by R Kelly

aku pernah down giler-giler disebabkan result exam aku teruk last year. Aku yang tengah tension bukakla youtube, dengar-dengar lagu untuk bagi relax sikit.

malam tu gak aku terdengar lagu ni, tiba-tiba boleh mengalir plak air mata..sangat-sangat touching!  :'(

Korus lagu ni sangat meningkatkan semangat aku untuk teruskan perjuangan.


I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
I'm the worlds greatest

And ofcourse, aku nak korang semua pon get motivated! 
Life must go on guys, never give up your life.

Allah always with us all, there always a hope for everyone.


Hope :)


  1. rilex suda...ak pon pernah slow2 hikmah sume 2...

  2. we sing this song time is really motivate us..nice song

    btw thnx for remind me this song...

  3. yep btol tu,sume ade hikmah ye x :)
    dieha,welcome ;)