Saturday, October 8, 2011

Aku.Youtube.Ainan

Assalamualaikum!

Tajuk saja nak buat gempak je, aku takdela artis youtube macam Najwa Latif , Ainan Tasneem , Yuna , Ana Rafali and bla bla bla (saja tulis nama artis banyak-banyak, so nanti orang search kat Google keluar la blog ni haha)

- Aku just an ordinary person yang ada Youtube Account, and then aku design sikit-sikit channel tu, jadila channel aku , still boleh considered as youtuber la kan? yeahhhhh!!!



- Seriously aku memang suka singing, start dari sekolah menengah dah join pertandingan menyanyi, buat performance kat event-event, and dapat jadi penyanyi solo kat sekolah lama aku.

- Point kat atas ni semua the "poyos" part. The REAL best part is, my parents and my families semua cakap suara aku teruk hahaha.

- Okay, aku takdela perasan suara bagus or what, but bila aku check balik lagu-lagu yang aku nyanyi sebelum ni, memang tak berapa nak sedap didengar, should i just cry now?  :'(

....aku tak pernah terfikir nak buat youtube channel.TAPI!!! Ada sorang budak pompuan ni macam bagi inspiration supaya aku create a youtube channel. And she is .....




Ainan Tasneem!!!!

- Aku tak pernah tau pun pasal dia ni, tapi member aku tunjuk video dia. So aku pun rasa macam nak buat cover songs gak.

- Soooooo, aku buatlah youtube channel yang diberi nama illhamellani.

- Acoustic cover yang 1st sekali aku buat dengan member aku, Palee. Aku tak tau nak buat lagu apa, so we decided to sing an original song as a tribute to Ainan Tasneem yang secara tak langsung membina semangat bersaing dalam arena seni..... HAHAHAHA SUMPAH POYO AYAT AKU !!

So this is the song, enjoy ;)



p/s : Time ni tengah musim sejuk, mulut siap keluar wap lagi kat 2:19 haha

2 comments:

  1. terserlah kepoyoan anda...

    but the best part is mulut keluar asap2....

    ReplyDelete